Over ons

Over ons | Tegelzetbedrijf Menno Burgers

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelvloer-tegelwand-natuursteen-zwembad-keukens-badkamers-tegelen-tegels-zetten

Uw tegelzetbedrijf voor Noord-Holland

Zoekt u een tegelzetbedrijf in Noord-Holland? Tegelzetbedrijf Menno Burgers betegelt badkamers, toiletten, keukens, zwembaden en al uw andere wanden en vloeren met keramische of natuurstenen tegels. Ook buitentegelwerk behoort tot de mogelijkheden. Tegelzetbedrijf Menno Burgers werkt in opdracht van zowel particulieren als aannemers.

Uiteraard in het bezit van de benodigde vakkennis over diverse technieken en gedreven om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tegelzetbedrijf Menno Burgers denkt graag met u mee om elke tegelwens die u voor ogen heeft uit te laten komen. Daarom geven wij graag uitgebreid advies over kleuren en (innovatieve) materialen.

Tegelzetbedrijf Menno Burgers is uw ideale partner bij renovaties, verbouwingen en nieuwbouw. De dienstverlening beperkt zich niet tot het aanbrengen van tegels alleen, u kunt bij ons ook terecht voor advies bij uw keuze. Uiteraard kunt ons ook inschakelen voor het zetten van tegels die u reeds elders heeft aangeschaft. Wanneer het tegelwerk tot in de puntjes is afgewerkt, vind de oplevering plaats. Wij leveren het werk altijd keurig afgewerkt op. Netjes gevoegd en afgekit, terwijl alle resten zorgvuldig opgeruimd worden. Tegelzetbedrijf Menno Burgers gaat pas weg wanneer u helemaal tevreden bent.

Een flexibel tegelbedrijf voor een totaaloplossing
Als tegelzetbedrijf werken wij nauw samen met andere partijen om ook grotere projecten probleemloos te kunnen realiseren. Denk hierbij niet alleen aan bijvoorbeeld tegelzetters van een ander tegelzetbedrijf om een grote ruimte zoals een woonkamer of badkamer te kunnen betegelen. Ook zijn er directe samenwerkingen mogelijk met keukenmonteurs, loodgieters en bijvoorbeeld bedrijven die isolatie aanbrengen. Tevens werken wij nauw samen met Tegelhandel Intercodam en Wouts Tegelhandel. Door deze samenwerking kunnen wij tegen een concurrerend tarief tegels leveren.

Maak vrijblijvend een afspraak als u geïnteresseerd bent in de diensten van Tegelzetbedrijf Menno Burgers. Wij komen bij elke opdracht eerst bij u langs om het project met u te bespreken en vervolgens bekijken wij graag samen met u de ruimte die betegeld moet worden. De wensen en eisen worden zo in kaart gebracht. Op basis van dit gesprek kan Tegelzetbedrijf Menno Burgers een advies uitbrengen over de aanpak van het project, de indeling van de ruimte en de te gebruiken materialen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte.

Wilt u een afspraak maken voor een eerste gesprek? Neem dan contact op met Tegelzetbedrijf Menno Burgers via het formulier op de website of mail. Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is 06 – 1851 7236