Tegelwanden

Tegelwanden

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelwanden-keramische-tegels-wandtegels-natuursteen

Tegels, de ideale bekleding van uw wand

Het plaatsen van wandtegels gebeurt vaak in voor de hand liggende ruimtes zoals badkamer, toilet en keuken. Vaak betreft het een vochtige ruimte, of plaats die voor voedselbereiding hygiënisch dient te blijven. Voordeel is dan dat het zetten van wandtegels schimmelvorming en vuile aanslag voorkomt. Een wand betegelen is daarnaast nog eens extra hygiënisch doordat vuil en aanslag later gemakkelijk te verwijderen zijn van het gladde oppervlak. Het aanbrengen van wandtegels in badkamers en keukens vraagt de nodige vakkennis. Die is bij Tegelzetbedrijf Menno Burgers volop aanwezig. Wilt u wandtegels plaatsen dan heeft u een ruimte keus in formaat, vorm, kleur, structuur en materiaal. Daardoor kunt u de uitstraling creëren die u zoekt. Vaak kiest men er voor een donkere vloer met lichtere wandtegels te laten zetten, waar door een zeer ruimtelijk effect gecreëerd wordt. Zoekt u echter net iets anders en unieks, dan kunt u ook kiezen voor het betegelen van een wand met dezelfde tegel als op de vloer ligt. Tegelzetbedrijf Menno Burgers adviseert u graag in het maken van de juiste keuze.

Wandtegels zetten in andere ruimtes

De afgelopen jaren heeft er een ware innovatieslag op het gebied van materialen, die we als wandtegels kunnen plaatsen, plaatsgevonden. Wandtegels zetten is nu zeker niet alleen meer mogelijk met natuursteen, maar ook met talloze andere tegelvarianten.

Laat u verrassen door de enorme mogelijkheden! Wilt u meer informatie over het laten zetten van wandtegels, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website, email of telefoonnummer 06 – 1851 7236