Zwembaden

Zwembaden

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelvloer-natuursteen-zwembad-specie-leggen-mozaiek

Door uw zwembad te betegelen creëert u de uitstraling die bij u past. U kunt uw zwembad precies zo maken als u wilt. Iedere vorm en afmeting is mogelijk. U kunt met recht genieten van de fraaie betegeling. Extra allure krijgt uw zwembad met mooie kleurcombinaties of afbeeldingen in mozaïek gelegd. Door een zwembad te betegelen kunt u het bad uitvoeren met een overloopgoot, waardoor het waterniveau gelijk komt te staan met de rand van het bad. Dit geeft een erg fraai en luxe afwerking.

Zwembaden betegelen is een vak apart

Tegelzetbedrijf Menno Burgers besteed veel aandacht aan het waterdicht maken van muren, goten en doorlopen. Wij zijn gespecialiseerd in het betegelen van zwembaden. De tegels van zwembaden worden gelegd in specie in plaats van dat deze verlijmt worden. Hierdoor wordt het tegelwerk duurzamer en sterker en mede hierdoor wordt lekkage voorkomen. Onmisbaar voor zwembaden en zeker een vak apart te noemen. Ook denken we graag in het complete traject mee. Als we tegen problemen aanlopen, helpen we graag mee in het bedenken van een oplossing.

Behalve het betegelen van uw privé zwembad, binnen of buiten, hebben wij ook al vele hotelzwembaden betegeld. Door onze ervaring kunnen wij u compleet ontzorgen. Tegelzetbedrijf Menno Burgers verzorgt onder andere complexe afschotten en afwateringen, rondingen, zitbankjes, grijp- en staanranden, molgoten, wij bouwen verlichting in en werken graag met mozaïek. Wij houden met alles rekening zoals chloorverbindingen, hygiëne en dat u op blote voeten rond uw zwembad kunt lopen, dus besteden we veel aandacht aan de slipweerstand van de tegels.

Laat u verrassen door de enorme mogelijkheden! Wilt u meer informatie over het betegelen van uw zwembad, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website, email of telefoonnummer 06 – 1851 7236