Keukens

Keukens

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelvloer-natuursteen-keuken-lijmen-mozaiek

Praktische, hygiënische en esthetische redenen

Het betegelen van de keuken heeft meerdere redenen. Ten eerst is het een plaats waar hygiëne hoog in het vaandel moet staan, aangezien er voedsel wordt bereid. Tegels beschermen de muur tegen spetters tijdens het koken of als er iets op de vloer valt. Tevens zijn tegels gemakkelijk schoon te maken als er toch iets tegenaan of op is gekomen. Een keuken betegelen is daarnaast ook een essentieel onderdeel van de afwerking. Het is toch een ruimte waar men veel tijd doorbrengt en vaak een echte eyecatcher, en het zou zonde zijn als het slordig betegelen de keuken ontsierd.

Passende betegeling bij de stijl van de keuken

Als u de keuken wilt laten betegelen zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Zo zijn uw eigen voorkeur, de keukenstijl (modern, design, klassiek of landelijk?) en de frontkleur van de kasten sterk bepalend voor de keuze in tegels, bij zowel de vloer als de wanden. Graag geeft Tegelzetbedrijf Menno Burgers advies over hoe wij uw keuken het best zouden kunnen betegelen. Het blijft natuurlijk wel altijd uw persoonlijke keuze en we proberen er dan ook uw droomkeuken van te maken!

Wilt u meer informatie over het betegelen van uw keuken? Of wilt u een afspraak maken met Tegelzetbedrijf Menno Burgers? Bel dan 06 – 1851 7236 of maak gebruik van het contactformulier op de website, of mail ons. Zo zet u de eerste stap naar een keuken met tegelwerk dat gezien mag worden.