Onze specialisaties

Vloeren

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelvloer

Tegels, de ideale bekleding van uw vloer

Het laten leggen van vloertegels wint aan populariteit. Enerzijds willen steeds meer mensen een tegelvloer laten leggen omdat zij kiezen voor de voordelen van vloerverwarming (duurzaam en energiebesparend). Vloerverwarming is een effectieve en aangename manier van verwarmen. Daarom is een tegelvloer een goede optie . . . .

Lees verder

Wanden

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelwand-badkamer-keuken-woonkamer

Tegels, de ideale bekleding van uw wand

Het plaatsen van wandtegels gebeurt vaak in voor de hand liggende ruimtes zoals badkamer, toilet en keuken. Vaak betreft het een vochtige ruimte, of plaats die voor voedselbereiding hygiënisch dient te blijven. Voordeel is dan dat het zetten van wandtegels schimmelvorming en vuile aanslag voorkomt. Een wand betegelen . . . .

Lees verder

Badkamers

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelwand-badkamer-mozaiek

Laat uw droom-badkamer werkelijkheid worden

Kies voor Tegelzetbedrijf Menno Burgers om uw droom-badkamer werkelijkheid te laten worden. Het realiseren of verbouwen van uw badkamer vergt veel energie, tijd en vooral geld. U heeft lang gespaard voor uw droom-badkamer. Met een ruime douche, een prachtige dubbele wastafel, misschien zelfs een groot bubbelbad én natuurlijk prachtige tegels . . . .

Lees verder

Keukens

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelwand-tegelvloer-keuken

Praktische en esthetische redenen

Het betegelen van de keuken heeft meerdere redenen. Ten eerst is het een plaats waar hygiëne hoog in het vaandel moet staan, aangezien er voedsel wordt bereid. Tegels beschermen de muur tegen spetters tijdens het koken of als er iets op de vloer valt. Tevens zijn tegels gemakkelijk schoon te maken als er toch . . . .

Lees verder

Natuursteen

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelwand-tegelvloer-keuken-natuursteen-binnen-buiten

Sfeer creëren met natuursteen in elke ruimte in huis

Al jarenlang keert de trend terug om zoveel mogelijk met natuurlijke producten in een interieur te werken, en natuursteen vormt hierbij een belangrijke factor. De kleuren combineren vaak vanzelf al erg mooi, en de aardse materialen zorgen voor een relaxte en rustige sfeer. Natuursteen is daarom in iedere ruimte . . . .

Lees verder

Zwembaden

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelwand-tegelvloer-keuken-natuursteen-binnen-buiten

Zwembaden betegelen is een vak apart

Door uw zwembad te betegelen creëert u de uitstraling die bij u past. U kunt uw zwembad precies zo maken als u wilt. Iedere vorm en afmeting is mogelijk. U kunt met recht genieten van de fraaie betegeling. Extra allure krijgt uw zwembad met mooie kleurcombinaties of afbeeldingen in mozaïek gelegd. Door een zwembad te . . . .

Lees verder