Tegelvloeren

Tegelvloeren

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelvloer-keramische-tegels

Tegels, de ideale bekleding van uw vloer

Het laten leggen van vloertegels wint aan populariteit. Enerzijds willen steeds meer mensen een tegelvloer laten leggen omdat zij kiezen voor de voordelen van vloerverwarming (duurzaam en energiebesparend). Vloerverwarming is een effectieve en aangename manier van verwarmen. Daarom is een tegelvloer een goede optie. Deze vloertegels kunnen keramisch of van natuursteen zijn. Anderzijds zijn de afgelopen jaren de mogelijkheden van het laten leggen van vloertegels erg gegroeid, denk daarbij onder andere aan de keuze in steensoorten en designs.

Waar wilt u een tegelvloer laten leggen?

In nagenoeg iedere ruimte van het huis kunt u een tegelvloer laten leggen. Vloertegels in uw badkamer en keuken zijn bijna een vanzelfsprekendheid. Ze zijn waterdicht en eenvoudig schoon te houden. En tegenwoordig hoeft er zeker niet ingeleverd te worden op uitstraling. Uiteraard kunt u ook in de woonkamer vloertegels laten leggen. Deze kunnen door het design en de legrichting de ruimte een geheel andere sfeer geven of de tuin zelfs verbinden met de woonkamer. Tegelzetbedrijf Menno Burgers legt uw tegelvloer desgewenst door naar buiten toe. Dit levert een optische vergroting van uw woonruimte op en zorgt voor een mooi geheel.

Laat u verrassen door de enorme mogelijkheden! Wilt u meer informatie over het laten leggen van vloertegels, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website, email of telefoonnummer 06 – 1851 7236