Badkamers

Badkamers

tegelzetter-menno-burgers-amsterdam-tegelvloer-keramische-tegels-badkamer-natuursteen

Laat uw droom badkamer werkelijkheid worden

Het realiseren of verbouwen van uw badkamer vergt veel energie, tijd en vooral geld. U heeft lang gespaard voor uw droom-badkamer. Met een ruime douche, een prachtige dubbele wastafel, misschien zelfs een groot bubbelbad én natuurlijk prachtige tegels. Laat deze droom niet veranderen in een nachtmerrie! Kies voor Tegelzetbedrijf Menno Burgers om uw droom-badkamer werkelijkheid te laten worden.

Een badkamer betegelen is over het algemeen voor een tegelzetter één van de meest nauwgezette en omvangrijke klussen. Omdat een badkamer een behoorlijk vochtige ruimte is (zeker wanneer goede ventilatie niet aanwezig is) moet het water zo goed mogelijk weglopen. Als wij een douche betegelen zorgen wij ervoor dat de vloer goed afwatert. De badkamer (en dan vooral de douche) op deze juiste manier betegelen helpt tegen het ontstaan van kalk- en schimmelvorming. Bij het tegelen van de badkamer moeten de tegels goed aansluiten en alles waterdicht gevoegd en gekit zijn om lekkage te voorkomen. Ook treffen wij voorbereidingen aan de ondergrond om uw badkamer en douche gegarandeerd waterdicht te maken, nog voordat het tegelwerk geplaatst wordt. Met deze hoogwaardige afwerking kunnen lekkages worden voorkomen en daarmee ook het bijkomende verzekeringswerk.

De mogelijkheden bij een badkamer tegelen

Als u de badkamer (opnieuw) laat betegelen geeft dit de ruimte een geheel nieuwe uitstraling. Meestal kiest men er tegenwoordig voor de badkamer (en dan vooral de douche) helemaal tot aan het plafond te laten betegelen vanwege de hygiëne. Een speels effect geeft het betegelen van een wand van de badkamer of douche met dezelfde tegels als op de vloer liggen. Wist u trouwens al dat wij niet alleen een badkamer opnieuw tegelen maar dit ook als totaalproject probleemloos en snel afhandelen? Wij tegelen de badkamer (eventueel met behulp van collega’s om snel te werken) en nemen u gelijk de zorgen uit handen over het sanitair en bijvoorbeeld het loodgieterswerk door onze samenwerking met diverse erkende loodgietersbedrijven.

Laat u verrassen door de enorme mogelijkheden! Wilt u meer informatie over het realiseren van uw droom badkamer, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website, email of telefoonnummer 06 – 1851 7236